FIRST DENT

Termeni și condiții

1. Termeni generali

Site-ul www.firstdent.ro este detinut de catre societatea FIRST DENT KIDS SRL, persoana juridica de nationalitate romana, cu sediul social pe STR. OLTENI, NR.14, PLOIESTI, PRAHOVA, cod unic de inregistrare fiscala 30627916, cu numarul J29/1354/2012 in Registrul Comertului PRAHOVA.

Pentru orice informatii suplimentare cu privire la prelucrarea datelor dumneavoastra, va rugam sa ne contactati la numarul: sau la adresele de email ioana.bocan@firstdent.ro

2. Continutul site-ului

FIRST DENT KIDS SRL este detinatorul tuturor drepturilor de proprietate intelectuala asupra site-ului, continutului si design-ului de pe site.

Utilizatorul/clientul are obligatia de a respecta toate drepturile de proprietate ale FIRST DENT KIDS SRL prevazute de legislatia in vigoare.

3. Utilizarea site-ului

Utilizarea site-ului intr-un mod contrar reglementarilor si/sau ale legislatiei in vigoare sau in orice alt mod care poate produce prejudicii FIRST DENT KIDS SRL se considera o practica abuziva si se pedepseste conform legii.

4. Legea aplicabila - JURISDICTIA

Litigiile care nu vor putea fi rezolvate pe cale amiabila intre utilizator/client si FIRST DENT KIDS SRL, vor fi inaintate spre solutionare instantelor competente, ce sunt guvernate de catre legea romana.

Prezenta sectiune de Termeni si conditii poate fi oricand actualizata.