Despre noi

Clinică stomatologică completă

Clinica First Dent oferă o gamă largă de servicii stomatologice la cele mai înalte standarde, într-un mediu plăcut și confortabil, astfel încât pacienții noștri să aibă parte de o experiență cât mai plăcută și fără stres. 

Echipa noastră de specialiști merge pe principiul tratării cauzelor, nu doar a simptomatologiei afecțiunilor dentare utilizând materiale, echipamente și tehnici de ultimă generație. 

Prevenția și intervenția minimă sunt pilonii de bază ai filosofiei clinicii noastre. Acest lucru fiind posibil datorită instrumentelor de înaltă calitate și ultimă generație pe care le folosim pentru a le oferi pacienților noștri zâmbetul sănătos și frumos pe care îl merită.

Garanție

 • La finalul oricărui tratament veți primi un certificat de garanție în care se vor regăsi toate lucrările executate în cadrul clinicii noastre;
 • Garanția poate fi solicitată numai pentru tratamentele (lucrările) realizate în clinica First Dent;
 • În cazul implantului dentar, garanția se acordă doar dacă toate etapele de tratament au fost efectuate în clinica noastră;

 

Perioda de garanție

 

 • Coroane, punți dentare – 5 ani;
 • Incrustații dentare – 5 ani;
 • Obturații dentare – 2 ani;
 • Proteze dentare parțiale – 3 ani; Totale – 2 ani;
 • Implanturi – 5 ani;

Garanția poate fi RETRASĂ sau REDUSĂ

 

 • În cazul unei în care se observă semne ale unei igiene orale necorespunzătoare;
 • Dacă nu sunt respectate indicațiile oferite de medicul stomatolog;
 • Dacă pacientul nu revine pentru controalele periodice și tratamente profilactice la un interval de 6 luni;
 • Dacă lucrările dentare mobile (proteze parțiale sau totale) nu sunt curățate și întreținute corespunzător;
 • Lucrările protetice temporare (provizorii) nu beneficiază de garanție;
 • Garanția nu presupune rebazarea unei proteze dentare totale;
 • În cazul lucrărilor deteriorate în urma căzăturilor, loviturilor, accidentelor nu se acordă garanție;
 • De asemenea, dacă tratamentele nu sunt achitate integral, nu se acordă garanție.

Tehnologie

unituri_dentare.jpeg

Unituri stomatologice

Uniturile stomatologice utilizate în cadrul clinicii First Dent sunt de ultimă generație  și sunt prevăzute cu fibră optică, tehnologie care vine în sprijinul medicului stomatolog ajutându-l astfel să vizualizeze mai bine zonele lipsite de vizibilitate ale cavității bucale, aceasta reprezintă un plus pentru succesul intervenției. 


 

apex_locator.jpeg

Apex locator

Acesta este un aparat cu ajutorul căruia se măsoară lungimea de lucru a canalului radicular cu o mare precizie, contribuind astfel la succesul tratamentului de canal. Apexul locator va surprinde în timp real acțiunile efectuate de medicul stomatolog, care vor fi afișate pacienților prin intermediul unui ecran.

camera_intraorala.jpg

Camera intraorală

Este atașată unitului dentar cu ajutorul căruia pacientul poate urmări examinarea propriei cavități bucale dacă își dorește să înțeleagă mult mai bine problemele cu care se confruntă. De asemenea, planul de tratament, precum și alte etape ale tratamentului, dar și rezultatul final, pot fi afișate pe monitor.

air_flow.jpeg

Air flow

Este un aparat care eliberează un jet de apă cu bicarbonat care îndepărtează eficient toate reziduurile și bacteriile de pe dinte. Acest dispozitiv oferă rezultate spectaculoase în ceea ce privește îndepărtarea tartrului nicotinic, oferind totodată și un masaj gingival. De asemenea, aparatul air flow curăță eficient și cu precizie lucrările protetice.

spectrofotometru.jpg

Spectofometrul

Acesta este un dispozitiv de ultimă generație este folosit pentru a identifica culoarea dinților pacientului, pe care o va memora și utiliza ori de câte ori este necesară reproducerea ei cu exactitate.

sterilizare.jpg

Sterilizarea

Sterilizarea se efectuează conform standardelor UE. Iar, la fiecare sesiune de tratament se utilizează materiale de unică folosință, precum bavete, ace, pahare, măști, mănuși și aspiratoare bucale.

Rezervă o întâlnire