Implanturi dentare Straumann, Zimmer, Alpha Bio

Implantul dentar

Implantul dentar este soluția prin care îți poți recăpăta zâmbetul cu o singură vizită la stomatolog.

dentist-whiting-teeth.jpg
  • Implantul dentar vine în ajutorul fiecărui pacient care se confruntă cu lipsa unuia sau a mai multor dinți.
  • Implantul dentar este cel mai potrivit înlocuitor pentru rădăcina unui dinte, întrucât este realizat din titan, zirconiu sau alt material 100% biocompatibil cu organismul uman. Acesta este fixat printr-o procedură chirurgicală simplă și minim invazivă. După fixarea la nivelul osului, adică după o perioadă de 4 luni la mandibulă și 6 luni la maxilar, acesta va fi folosit drept suport pentru fixarea coroanei sau punții
  • Implanturile dentare arată și funcționează ca dinții naturali. După ce au fost inserate, implanturile dentare se osteointegrează pentru a preveni pierderea de masă osoasă și pentru a menține armonia feței și sănătatea gingiilor.
  • Implantul dentar are rolul de a încetini până la a stopa atrofierea naturală a osului alveolar, care începe în momentul în care se pierde un dinte.
  • Implanturile dentare sunt indicate de la vârsta de 18 ani și până la vârste foarte înaintate, deoarece sunt considerate a fi cea mai bună soluție de reconstrucție a dinților pierduți.
  • Este necesar să se țină cont de faptul că implanturile dentare sunt condiționate de starea de sănătate a pacientului și de dimensiunea osului în care vor fi inserate.
  • Echipa First Dent își dorește să ajute oamenii să se preocupe mai mult de sănătatea lor dentară, din acest motiv, pacienții noștri sunt anunţaţi în momentul în care au trecut 6 luni de la ultimul control şi igienizare. Insistăm să le reamintim pacienților acest aspect, deoarece rata de succes a unui implant ține foarte mult de igiena ulterioară.
  • First Dent are în vedere utilizarea unor materiale calitative, iar din acest motiv folosim implanturi dentare de la producătorii: Straumann (Germania), Zimmer (USA) și Alpha Bio (USA).

Intrebari frecvente despre implantul dentar

Rezervă o întâlnire