FIRST DENT

Clinică stomatologică

Redăm zâmbete pe chipul oamenilor! First Dent oferă servicii complete de medicină stomatologică în județul Prahova! Suntem una dintre cele mai bune opțiuni în materie de medicină stomatologică, întrucât dispunem de o ramură destinată adulților, una exclusiv copiilor și o secție de radiologie cu aparatură și tehnici de ultimă generație. 
 

Serviciile noastre

Ne dorim să construim împreună cele mai sincere și frumoase zâmbetele, iar din acest motiv oferim pacienților noștri acces la servicii medicale dentare moderne, cu ajutorul tehnologiilor viitorului. Totodată, stomatologii noștri sunt pregătiți să vă ofere servicii de stomatologie menite să amelioreze și să vindece diversele afecțiuni ale dinților. 
 

AI O PROBLEMĂ?

Programează-te acum pentru o consultație

Clinica First Dent oferă o gama largă de servicii medicale, realizate la cele mai înalte standarde, într-un ambient relaxant și plăcut. Grija noastră principală este ca vizita la stomatolog să fie percepută de către pacient drept o experiență plăcută, confortabilă și lipsită de stres.


 

doctor-hand.png

Echipa FIRST DENT

Ne dorim ca pacienții noștri să beneficieze de tratamente integrate, din acest motiv clinica First Dent reunește o echipă dedicată sănătății dentare. Medicii noștri sunt extrem de bine pregătiți și au o abordare preventivă în ceea de privește sănătatea zâmbetului tău. Astfel, datorită experienței și studiilor specializate, aceștia pot oferi tratamente personalizate în ceea ce privește toate ramurile medicinei stomatologice.

irina-mitrea.png
Irina Mitreaspecialist protetica/pedodontie
adriana-cristea.png
Adriana Cristeaspecialist protetica/pedodontie
alexandru-darvarescu.png
Alexandru Darvarescuspecialist endodonție